Gana Tox 10 st Ampuller

Hur man använder:
Halvflaska är för ansiktet och hela om man skall även behandla hals och dekolletage.
Behandla kunden 1 till 2 gånger per vecka.

4 till 6 behandlingar behövs för att få ett bra resultat.

De flesta kunder ser resultat direkt efter behandlingen men det kommer bli bättre och bättre för varje dag och ett synbart resultat syns efter 3:e behandlingen på de flesta kunder och viss syns det snabbare på. Gana Tox används för hud läkning och öka elastin/fastheten i huden och speciellt det ömtåliga hudområdet runt ögonen.

 

Artikelnr: 249513 Kategori:
Share:

Argireline ett vattenbaserat, lätt serum som hjälper till att förebygga att

muskelrörelser leder till rynkor. Detta serum reducerar synbarheten av rynkor genom att förebygga att

huden viker sig och PDRN-DNA som erhålls från själva svansen från laxspermier och är extremt läkande. Det bidrar till extraordinär hud näring, men också till bättre sårläkning och väsentligt påskyndar hud regenerering.  Använd inte dessa produkter som mesotherpay

5 ml ampuller X 10st / box

Argirelin-acetylhexapeptid-8
PDRN (polydeoxiribonukleotid)

Palmitoyl Tetrapeptid 7

Vad Är Palmitoyl Tetrapeptid-7

Palmitoyl Tetrapeptide-7 har använts i skönhetsprodukter och kosmetika för att minska den kumulativa mängden skador som uppstår efter exponering för UV-ljus, förorening, inre stress och andra inflammatoriska faktorer.

Den används för hud läkning och öka elastin/fastheten i huden och

speciellt det ömtåliga hudområdet runt ögonen.
Palmitoyl pentapeptid 4 är en lipofil modifierad peptid som

ursprungligen utvecklats baserat på sårläkning. Den används också som en anti-aging ingrediens. Den reducerar fina linjer och rynkor.

Denna produkt förhindrar för tidigt åldrande och har synliga resultat

inom två veckor.

Adenosin är en så kallad cell-kommunicerande ingrediens och används främst i produkter för mogen hud. Har reparerande, mjukgörande samt

lugnande egenskaper. En cell-kommunicerande ingrediens som går djupt

ner i huden.

Har också en förmåga att släta ut fina linjer och rynkor tack vare att den penetrerar ner i de djupare hudlagren och stimulerar cell aktiviteten

samt kollagenproduktionen. Ett naturligt val vid behandling av

hyperpigmenteringar!

Hyaluronsyra (HA) är ett kroppseget ämne med stor vattenbindande

förmåga. Trots namnet är Hyaluronsyra ingen syra, utan en slags

sockerart som kallas glykosaminglukan. 50 procent av kroppens totala mängd hyaluronsyra återfinns i huden, då främst i hudens djupare lager. ”Hyaluronsyra kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt!

Huden ser plumpad ut direkt och fukthalten förbättras långsiktigt”

 

Hyaluronsyra är ansvarig för att upprätthålla fuktbalansen i huden på en lämplig nivå, en av komponenterna som främjar cellförnyelsen. Det hjälper också huden att ge stöd åt dess byggstenar för att bevara en fyllig och sund hud.

Därför är förekomsten av hyaluronsyra i huden en nödvändighet.

Brist på ämnet leder till att huden tappar sin elasticitet och fyllighet, rynkor blir mer tydliga och huden blir torrare.

 

När får jag min leverans?

Order mottagna före klockan 11.00 packas och skickas som regel samma dag (eller närmast kommande) vardag från vårt lager, förutsatt att varorna finns i lager samt betalning eller kreditkoll godkänts. Vi anlitar DHL, samt i vissa fall budfirmor för leverans.

Du kan också vara intresserad av :

Start typing to see products you are looking for.
Varukorg
Sign in

No account yet?

Create an Account
small_c_popup.png

Boka kostnadsfri demo för att se och prova på maskiner och produkter