Davidia RF

LÄGG TILL FÖRFRÅGAN

Davidia är en revolutionerande maskin inom skönhet och hälsa! Behandlingarna är smärtfria, säkra och icke-invasiva samt ingen återhämtningstid för kunderna. Davidia har ett otroligt brett kundsegment då den kan utföra många olika behandlingar.

Behandlingar:

  • Tar bort fett runt inre organ.
  • Huduppstramning
  • Förbättrar immunförsvaret.
  • Höjer antalet vitablodkroppar för att ta bort infektioner.
  • Lindrar ledvärk.
  • Reducerar fett.
  • Reducerar ärr.
  • Hudföryngring.
  • Påskyndar läkning.

Cap läge

Behandlingssekvens 1 till 2 gånger per vecka. Detta läge fokuserar på de ytliga vävnaderna 3 till 5 cm under huden, effekten är uppstramande och anti-aging, den hjälper till att återställa blodkärlens elasticitet, återuppbygga mikrocirkulations-systemet, ge mer näringsämnen för fibro blaster, cellernas flödet av reaktivt syre, därmed återställa cellviabilitet och återuppbygga det retikulära skiktet som innehåller svettkörtlar, hårfolliklar, små blodkärl och nervbanor.

Res läge

Behandlingssekvens 1 till 2 gånger per vecka. Detta program går på hudens djupa vävnader 6 till 8 cm för visceralt fett,  effekten är djup reparation för att hjälpa till att lösa upp och mjuka upp djupt envis fett och utsöndra fett genom kroppens reningsorgan som lymfsystemet, lever och njurar. Detta program lindrar även smärta i leder och dränerar kroppen från vätska. Den förbättrar effektivt muskelspänningar, eliminerar mjölksyra och rensar meridianerna. Meridianerna flödar genom bindväv och ben, smörjer leder och binder samman kroppens insida och utsida

Behandlingsfördelar:

Kroppsskulptering
Davidia hjälper till att återbalansera cellerna i kroppen och ökar den inre temperaturen samt ökar ämnesomsättningen i kroppen, med detta menas att den eliminerar fett utan att skada andra celler.
(Icke-invasiv kroppskulptering, reducerar fett och skulpterar kroppen).

Reducering av celluliter
Davidia reducerar celluliter/lipödem och ger en jämnare och fastare hud.

Huduppstramning och återfuktning
Behandlingen ökar blodflödet och näringsämnen, den återfuktar vävnaden och stimulerar elastin och kollagenproduktionen.

Ansikts- och kroppsföryngring
Behandlingen hjälper kroppen att regenerera kollagen- och elastinfibrer genom att fylla huden och minska uppkomsten av rynkor.

Används före och efter operation
Förbereder vävnaden för operation för att minska risken för komplikationer. Snabbare återhämtning och förbättrat resultatet efter eller i kombination med plastik- och rekonstruktionskirurgi.

Hårbehandling
Davidia hjälper till att återställa hårets hälsa, ökar blodflödet och hårets tjocklek genom att förbättra syretillförseln till hårbotten och hårsäckarna.

Ärrbehandlingar
Med hypertermi (behandlingen höjer kroppstemperaturen) så kan man framgångsrikt reducera keloider; med subtermi kan man behandla ärr i den akuta fasen. Aktiverar cellens ämnesomsättning och ökar blodcirkulationen.

Behandlingar som går att kombinera med Davidia RF

Davidia kan användas i kombination med andra estetiska behandlingar och teknologier som trådar, fillers och fraktionerad CO2-laser för att minska återhämtningstiden eller förstärka effekterna av de olika behandlingarna samt kan den kombineras med alla behandlingar där man reducerar fett då Davidia är den enda behandling som tar bort det farliga fettet som sitter runt organen.
Påskyndar all sorts form av läkning.

 

 

Specification

Medföljer vid köp

Funktioner

Teknisk data

Ytterligare detaljer