Clinic Medical AB

Grundades 2002 som under en längre period har gått under namnet FA Import. År 2015 bytte vi namn till Clinic Medical och fortsatt vara en av Sveriges ledande helhetsleverantör inom innovation och skönhetsteknologi.

Clinic Medical tillhandahåller teknisk utrustning till terapeuter inom kropp, hud, hälsa och skönhetsvård. Vi har en helhetssyn och en stark passion för att erbjuda våra kunder de mest framgångsrika produkterna på marknaden.

Vi erbjuder garanti, hög service, support och självklart utbildning när du köper utrustning från oss. Vi bistår med allt från bolagsbildning, möjlighet till leasing, till marknadsföringstekniska detaljer.

Vi levererar säkra, pålitliga, effektiva och resultatinriktade skönhetsmaskiner till salonger och kliniker i hela Norden. Alla våra maskiner och produkter är CE-märkta, kvalitetssäkrade och testas innan vi erbjuder dem på marknaden.

Du får _alltid_ ett extremt fördelaktigt pris på en gång i stället för tillkonstrade förmåner. Du kan även kontinuerligt uppgradera din utrustningen till den senaste tekniken. Vårt fokus på relationer och våra värdegrunder gör att du kan förvänta dig både hög kvalitet och en personlig touch varje gång du samarbetar med oss.

Utbildning och support

Vid köp av maskiner ges alltid en fullständig och utförlig utbildning av säljare, hudterapeut och eller sjuksköterska. Utbildningarna består av teori samt praktik. Kliniken/salongen erhåller diplom som visar att de är certifierade. Clinic Medical erbjuder vidare utbildningar samt är alltid tillgängliga för frågor och support.

Livstidssupport mellan 09:00 – 17:00 helgfri vardag.

Marknadsföringsmaterial till salonger/kliniker ges självklart. Vi erbjuder även tips på hur ni kan marknadsföra er på bästa möjliga sätt.

Service

Vi på Clinic Medical erbjuder en snabb service då vi inom 24-timmar bör mottagit felet samt kontaktat kliniken/salongen. Vi har en egen serviceverkstad där vår tekniker ser över och eller reparerar eventuella problem som kan uppstå. Vi har ideligen kontakt med våra tillverkare som gör att vi snabbt kan leverera den rätta delen för reperation. Vi ser även till att salongen inte sitter utan utrustning under tiden utrustningen är på reparation. Om varan finns i lager. Kontinuerlig support från vår teknikgrupp hela vägen så att trygghet och tillit består.

Leasing

Alla våra maskiner kan man leasa, alltså äger man utrustningarna när man är klar med leasning samt betalat restvärdet.

Vi har ett nära sammarbete med dem flesta stora finansbolag och hjälper er med finansiering.

Behöver du hjälp?

  • 070-092 20 70
  • E-post: info@clinicmedical.se