Iris Pro Picolaser

LÄGG TILL FÖRFRÅGAN

Efterfrågan på tatueringsborttagning växer lika fort som att få dem ditsatta. Vill man utföra tatueringsborttagning med säkra och lyckade behandlingsresultat krävs det att du har en utrustning av högsta kvalité, vilket Iris Pico Pro Laser definitivt lever upp till!

Skillnad mellan Q-swtchad laser och äkta Pico Laser

Iris Picolaser Pro klarar av att lasra bort hela färgspektrat i en tatuering, dessutom helt utan ärrbildning. Det är en av de snabbaste, mest säkra och effektiva sättet att ta bort tatueringar med. Den har även en av de få metoder som inte medför ärrbildning i huden efter behandling utan hjälper huden att läka på ett naturligt sätt. Pico Laser är en mycket kraftigare och ett mer kostnadseffektivt val när det gäller pigment eller tatueringsborttagningslaser jämfört med ND Yag laser. Iris Pico Laser Pro är en vidare utveckling av Q-switchad laser som har varit den vanligaste behandlingsmaskinen tidigare men nu med den nya generationens teknik så skapar den det mest effektiva sättet att ta bort och samtidigt minimera risken för skador på huden.

Teknik

Med denna metod så slår den sönder melaninet i tatueringen flera triljoner gånger mer och det gör att det blir mindre slaggprodukter för kroppen att ta hand om samt att det krävs mindre behandlingar för att ta bort en tatuering på kunderna. När man ska ta bort en tatuering behöver maskinen kunna leverera en puls som är blixtsnabb, ju snabbare pulsen är desto bättre blir det önskade resultatet. Pico Laser arbetar med ultrakorta pulser, så kallade picosekund pulser, som ger maximal behandlingseffekt samtidigt som behandlingen blir säkrare och mindre obekväm för kunden. 1 Pico second är en triljondels sekund, eller 1 / 1 000 000 000 000 eller 10-12s till skillnad från Q-switchad laser som har en miljarddel av en sekund.

Genom att leverera energin i en så kort puls, som med Iris Picolaser Pro, kan bläckmolekylen splittras utan att skada den omgivande huden. På grund av denna hastighet skapas en fotoakustisk effekt, inte en värmegenererad effekt, vilket förstör bläckpartiklarna ytterligare och håller huden och hårsäckarna intakta utan några otäcka effekter av värme.

Tatueringsborttagning & Pigment

 1. Iris Picolaser Pro slår sönder pigmentet i tatueringen
 2. Pigmentet från tatueringen krossas utan att skada omgivande vävnad
 3. Pigmentet blir till slaggprodukt och tas bort av kroppen på naturlig väg

Men inte alla Pico är desamma… med Iris Picolaser Pro laser öppnas det helt nya möjligheter!
Iris Picolaser Pro ger mer kraft och denna kraft hjälper till att krossa bläckpartiklarna. Ju större akustisk effekt, desto mindre bläckpartiklar, desto lättare är det för kroppen att ta bort bläcket, desto bättre blir det totala resultatet!

Den jobbar mycket effektivt och säkert på hudåkommor också och medför inte ärrbildning i huden efter behandling utan hjälper huden att läka på ett naturligt sätt.

Behandlingseffekt:

Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader.

 • Acne ärr
 • Carbon Peeling ”Hollywood behandling”
 • Pigmentfläckar
 • Ålderfläckar
 • Hyperpigmentering
 • Hudförändringar som t.ex. melasma
 • Rynkor
 • Fina linjer
 • Pigment och solfläckar
 • Trött, glåmig och ojämnhud
 • Ytliga blodkärl
 • Neutraliserar fria radikaler

Specification

Medföljer vid köp

Funktioner

Teknisk data

Ytterligare detaljer